Home > Jeugdcommissie > Jeugdcommissie > Informatie avond 30 augustus a.s.
JO9-2G op de foto!

Informatie avond 30 augustus a.s.

Beste jeugdleiders, jeugdtrainers en scheidsrechters,

Om het nieuwe voetbalseizoen (2017/2018) goed af te trappen houdt de jeugdcommissie een informatieavond op woensdag 30 augustus. De bijeenkomst start om 20.00 en is bedoeld voor de scheidrechters, jeugdleiders en – trainers van MO17, VR1, V30+ en alle teams van JO7 t/m JO19.

Op deze informatieavond willen jullie bijpraten over de ontwikkelingen en ideeën, zodat we het nieuwe seizoen zo goed mogelijk van start gaan.

Thema’s die besproken zullen worden zijn onder andere de invoering van het digitaal wedstrijdformulier, de digitale spelerspas en het nieuwe pupillenvoetbal. Ook zaken als het spelregelbewijs, speeldagenkalender en het VTON opleidingsprogramma komen aan bod.

Kortom, er is veel om over bij te praten en daarom zien we jullie woensdagavond graag om 20.00 in de kantine. Vanuit de Jeugdcommissie willen alle leiders, trainers, scheidrechters en andere vrijwilligers hiermee al bij voorbaat bedanken voor jullie inzet en positieve bijdrage in het aankomend seizoen.

De jeugdcommissie

 

Plaats reactie

Geachte bezoeker, met de mogelijkheid om op dit artikel uw reactie te geven stellen wij de regel dat u dit doet met respect naar de auteur en naar de lezers. De beheerder behoudt het recht om zonder toestemming of toelichting uw reactie te verwijderen. Door het plaatsen van uw reactie gaat u akkoord met deze regel.

Beveiligingscode
Vernieuwen