Home > Jeugdcommissie > Jeugdcommissie > Indeling Jeugd 2017/2018
JO9-2G op de foto!

Indeling Jeugd 2017/2018

Beste jeugdleden,

Hier de indeling van de jeugdteams voor het seizoen 2017/2018.  In goed overleg zijn er nog een paar wijzigingen ten opzichte van de voorlopige indeling doorgevoerd, bekijk de indeling HIER

Voor de meeste teams hebben we ook al leiders en trainers weten te vinden, er zijn echter nog een aantal vacante posities. Voor de vacante posities van leiders en trainers vinden nog gesprekken plaats en/of is de jeugdcommissie nog op zoek.

Jullie krijgen van jullie leider(s) ter zijner tijd bericht wanneer de wedstrijden en trainingen weer gaan beginnen. Houdt uiteraard ook deze website in de gaten en de voetbal.nl app, waarop de programma’s van zowel de competitie als de beker gepubliceerd wordt.

Zijn er vragen of opmerkingen? Dan kunt u contact opnemen met de coördinatoren:

Voor JO7-JO13 is dat Edze Westra ( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. )

Voor JO15 – JO19 is dat Bas de Boer ( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. )

Voor MO17, VR1 en VR30+ zijn dat Joyce Bles ( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. ) en Linda Haanstra ( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. ).

De jeugdcommissie wenst iedereen een fijn nieuw voetbalseizoen toe!

De jeugdcommissie

 

Plaats reactie

Geachte bezoeker, met de mogelijkheid om op dit artikel uw reactie te geven stellen wij de regel dat u dit doet met respect naar de auteur en naar de lezers. De beheerder behoudt het recht om zonder toestemming of toelichting uw reactie te verwijderen. Door het plaatsen van uw reactie gaat u akkoord met deze regel.

Beveiligingscode
Vernieuwen