Home > Jeugdcommissie > Jeugdcommissie > Indeling Jeugd 2017/2018
JO9-2G op de foto!

Indeling Jeugd 2017/2018

Beste jeugdleden,

Hier de indeling van de jeugdteams voor het seizoen 2017/2018.  In goed overleg zijn er nog een paar wijzigingen ten opzichte van de voorlopige indeling doorgevoerd, bekijk de indeling HIER

Voor de meeste teams hebben we ook al leiders en trainers weten te vinden, er zijn echter nog een aantal vacante posities. Voor de vacante posities van leiders en trainers vinden nog gesprekken plaats en/of is de jeugdcommissie nog op zoek.

Jullie krijgen van jullie leider(s) ter zijner tijd bericht wanneer de wedstrijden en trainingen weer gaan beginnen. Houdt uiteraard ook deze website in de gaten en de voetbal.nl app, waarop de programma’s van zowel de competitie als de beker gepubliceerd wordt.

Zijn er vragen of opmerkingen? Dan kunt u contact opnemen met de coördinatoren:

Voor MO17, VR1 en VR30+ zijn dat Joyce Bles ( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. ) en Linda Haanstra ( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. ).

De jeugdcommissie wenst iedereen een fijn nieuw voetbalseizoen toe!

De jeugdcommissie