Home > Jeugdcommissie > Jeugdcommissie > Samenwerking met JO17-2 met Nieuweschoot

Samenwerking met JO17-2 met Nieuweschoot

VV Oudehaske is en VV Nieuweschoot zijn voor het komend voetbalseizoen een éénjarige samenwerking aangegaan voor JO17. De verengingen zijn deze samenwerking aangegaan omdat op deze wijze één gezamenlijk JO17 team kan worden geformeerd. Anders had VV Oudehaske een overtal aan spelers gehad, resulterend in veel wisselspelers. Dit terwijl VV Nieuweschoot dit seizoen te weinig spelers heeft om één team in deze leeftijdscategorie in te schrijven. Een duidelijk win-win voor beide clubs dus.

De overeenkomst is 10 juni 2017 ondertekend door beide verenigingen. Daarna is het samenwerkingsteam officieel aangemeld bij de KNVB, hierbij moeten aan een aantal eisen worden voldaan. Zo blijven alle spelers lid van hun eigen club en beide verengingen verantwoordelijk voor hun eigen spelers. Als collectief wordt door de KNVB aan alle spelers dispensatie verleend, zodat zij voor speelgerechtigd zijn om voor dit samenwerkingsteam uit te komen.

Het team komt komend seizoen onder de naam ST v.v. Oudehaske/Nieuweschoot JO17-2 de competitie uit. In de eerste seizoenshelft speelt het team de thuiswedstrijden in het Oranje/Zwarte tenue op het sportpark van VV Oudehaske, de tweede seizoenshelft speelt het in rood/witte op het terrein van Nieuweschoot. Het team traint twee keer per week, waarvan één keer bij Oudehaske en één keer bij Nieuweschoot.

Beide verengingen leveren een jeugdleider, hiervoor wordt nog iemand gezocht. Dus mocht je interesse hebben, meldt je dan aan bij Bas de Boer (Coördinator Junioren).

De jeugdcommissie