Home > Jeugdcommissie > Jeugdcommissie > Bas de Boer nieuwe Coördinator Junioren

Bas de Boer nieuwe Coördinator Junioren

Per 1 juli jl. heeft Bas de Boer de functie van Coördinator Junioren overgenomen van Kevin Koopmans. Voor Kevin werd het steeds lastiger om deze functie met z’n werk en andere zaken te combineren.

Als jeugdcommissie zijn we Kevin zeer dankbaar voor zijn inzet en bijdrage voor de jeugd en dat met name de junioren. Bas de Boer is als vrijwilliger al eerder actief geweest binnen de vereniging. Na aantal jaren jeugdleider te zijn geweest, wil hij nu juist graag vanuit een bestuurlijke rol zijn bijdrage leveren.

Rol van de Coördinator Junioren

Als Coördinator Junioren is Bas aanspreekpunt voor jeugdspelers, ouders, leiders en trainers van de leeftijdscategorie JO19, JO17, JO15 om zodoende te kunnen zorgen voor een goed verloop van de algemene en organisatorische gang van zaken. Daarnaast begeleidt en motiveert de Coördinator Junioren de jeugdleiders en evalueert hij het voor- en najaar seizoen in samenspraak met leiders en trainers. Andersom heeft Bas een informerende en adviserende rol vanuit de jeugdcommissie richting naar betrokken en draagt hij het club- en jeugdbeleid uit. Daarnaast regelt hij op verzoek Aanmelding van toernooien en de teamindelingen voor het nieuwe seizoen.

Samenstelling Jeugdcommissie

De jeugdcommissie komt eens in de maand bij elkaar om alle activiteiten en ontwikkelingen binnen jeugdafdeling te bespreken. Op dit moment bestaat de jeugdcommissie uit:

• André Schoonhoven (voorzitter)

• Alet Kuipers (secretaris)

• Bas de Boer (coördinator junioren)

• Edze Westra (coördinator pupillen)

• Linda Haanstra ((coördinator dames- en meidenvoetbal)

• Joyce Bles (coördinator dames- en meidenvoetbal)

• Jan Tjerk Nagel (bestuursaangelegenheden)

De jeugdcommissie