Home > VOG > VOG

Verklaring omtrent Gedrag

Het Bestuur van V.V. Oudehaske neemt de veiligheid van de leden zeer serieus en heeft daarom, met instemming van de algemene ledenvergadering, besloten om vrijwilligers van 16 jaar of ouder, die direct of indirect contact hebben met minderjarigen, vragen om een Verklaring Omtrent Gedrag.

Dit betreft alle leiders, trainers, verzorgers, leden van de activiteitencommissie, wedstrijdsecretariaat en jeugdcommissieleden. Ook alle leden van het hoofdbestuur vragen een VOG aan. Per januari 2016 is dit traject opgestart. Uiteraard wordt van iedereen verlangd hier aan mee te werken.

Lees hier het document over de Verklaring omtrent Gedrag

En hier vind je het document met daarin de gedragsregels

De documenten kun je vinden in het tabje 'VOG' en via deze link

Namens het bestuur,